Darreres publicacions

gallery/15-la-revolta-de-cramovia-i-altres-contes-1

La revolta de Cramòvia i altres contes

Voliana Edicions, 2020

Contes de revoltes utòpiques (però imprescindibles). Contes de l’obaga. Contes de quan l’amor és un tren sense vies. Contes de revoltes tangibles. I sí, la revolta de Cramòvia, la història d’un país potser (i només potser) imaginari. Fet i fet, no us adoneu que els carrers són en flames perquè vosaltres els enceneu?

gallery/12 I si expliquem un conte

I si expliquem un conte? 

Il·lustracions de Sílvia Morilla

Hi som, 2018

Un recull de petites històries il·lustrades que ens esperonen a reflexionar i a comprometre’ns.

El 20% dels beneficis obtinguts amb la venda del llibre són destinats a Hi Som, una associació que treballa amb persones amb necessitats especials i risc d'exclusió social.

gallery/09 El Monstre Joan

El monstre Joan

Mercurial Indigo

En el meu recull Ni ase ni bèstia hi ha un conte per a la mainada que duu per títol El Monstre Joan, un conte que gràcies a l'espectacular feina de l'estudi Mercurial Indigo s'ha convertit en un àlbum il·lustrat. I a mi em fa una il·lusió immensa que ja sigui a la venda.

gallery/06 I si parlem amb el veí del segon

I si parlem català amb el vei del segon?

La Puigvertina

Il·lustracions de Toni Il·lustració.

Assaig polític il·lustrat adreçat a persones indecises envers la independència.

gallery/03 Blens de gasalla

Blens de gasalla

Edicions 7dquatre

Poesia de l’amor i del país. Aquest poemari és un recull modest, amb alè de revolta, i pel qual he comptat amb un pròleg de l’amic, emprenedor i patriota Jordi Cuixart. 

Llibres colectius 

gallery/14 El Monstre Joan va a l'escola

El monstre Joan va a l'escola

Il·lustracions dels alumnes de 2n de batxillerat artístic del Col·legi Sagrada Família de Sabadell

El conte, extret del meu llibre Verba, non facta, és la història d'un primer dia de classe molt especial, el primer dia d'algú que se sent diferent i que no sap com serà rebut. Un conte que ens parla de la tolerància i del respecte a la diversitat, i que ha estat il·lustrat pels alumnes de 2n de batxillerat artístic de l'escola sota la coordinació de la professora Xell Gispert i Alier.

gallery/11 Ciutat de paraules

Ciutat de paraules

Mercurial Indigo​​​​​​​

En un món tan globalitzat, mantenir les particularitats locals, promoure la diversitat, també en l'àmbit lingüístic, és la millor manera de contribuir a la riquesa global. El llibre Ciutat de paraules recull l'experiència de campanyes i programes radiofònics a favor dels sabadellenquismes i que compta amb unes il·lustracions genials de l'estudi Mercurial Indigo.

gallery/08 I si parlem català

I si parlem català

Tallers per la Llengua

D'uns anys ençà he estat impartint una conferència, titulada L'aventura del català, que té l'objectiu de despertar l'interès dels assistents envers les llengües i, així, esperonar-los a utilitzar amb més normalitat la pròpia del país, el català. I d'aquesta conferència n'ha sortit el llibre I si parlem català?, publicat per Tallers per la Llengua. 

gallery/05 Català a la carta

Català a la carta

Setzevents

Assaig sociolingüístic per a tots els públics entorn de l’ús social del català.

gallery/02-la-cal-opina

La CAL opina

CAL

Recull dels articles que vaig publicar a mitjans de comunicació locals i nacionals com a membre de la CAL Sabadell i com a portaveu nacional de l’entitat.

gallery/13-les-sabates-esblanades-1

Les sabates esblanadesUna aventura sabadellenca

Il·lustracions de Sílvia Morilla

Hi som, 2018

Les sabates esblanades és la història de cinc amics que van a espetegar a una altra època i que, per tornar, hauran de recórrer la ciutat tot buscant pistes amagades en edificis emblemàtics. Durant l’aventura coneixeran personatges històrics i reviuran alguns fets que han marcat la personalitat de la ciutat. Els voleu ajudar?

gallery/10 Roba estesa

Roba estesa

Voliana Edicions

Roba estesa és un recull de contes. Contes que ens parlen de somnis i de revolucions, de paraules que volen i d’escriptors desconcertats, de viatgers intergalàctics i d’individus que no surten d’ells mateixos, de l’ofec d’una societat tancada i de l’aire que entra per les finestres obertes, de tot allò que no hem pensat i de tot allò que no hem gosat dir.

gallery/07 Verba non facta

Verba, non facta

Voliana Edicions

Recull de contes Verba, non facta, publicat per Voliana Edicions amb pròleg de l'Enric Larreula, un dels meus referents literaris!

gallery/04 Ni ase ni bèstia

Ni ase ni bèstia

La Busca

Fotografies de Neus Arnan i Cabezas 

Recull de contes publicats per La Busca. Aquesta obra curulla d’influències caldersianes i, també, dalinianes. El surrealisme, no cal dir-ho, sempre m’ha atret... El producte de tot plegat són una pila d’històries curioses, basades en fets reals, si bé lliurement reinterpretades al meu gust.

gallery/01 De tot i força

De tot i força

Autoeditat

Recull dels articles d’opinió de caire sociopolític que vaig escriure per a diversos mitjans de comunicació locals i comarcals entre els anys 2001 i 2006.

Pròlegs

Antologíes  d'autors